REDKEN Haircare
Wat u haar ook nodig heeft; kracht, kleurbescherming, zachtheid of hydratatie REDKEN heeft de oplossing. Elke lijn biedt een gebruiksvriendelijke systeem dat zo ontworpen is dat er gemakkelijk een behandeling op maat samen te stellen is.
REDKEN Haircolor
Discover the next generation of haircolor.
REDKEN biedt een complete lijn producten voor eindeloze creativiteit op kleurgebied met maximaal behoud van de haarkwaliteit. de REDKEN stylist helpt om mooie multi-dimensionale kleuren te creëren met schitterende glans.
REDKEN Chromatics
Permanente haarkleuring zonder ammonia! Het Oil Delivery System werkt samen met de proteïnen om het haar tot 2x toe te versterken en 100% grijsdekking te bieden. Bovendien bevat de formule geen ammonia en dus geen scherpe geur en ongemak, alleen een fantastische kleur.
REDKEN HDResolution
HDResolution is een hoge-resolutie haarkleur met Redken’s nieuwe HDResolution. Een low lift-alkaline haarkleur. HPResolution zorgt voor een high resolution kleurresultaat met uitzonderlijke kleurintensiteit en reflectie. En bovendien ook nog optimale verzorging en glans. Dekt tot 70% grijs haar.
REDKEN Shades EQ
Demi-permanente haarkleuring zonder ammonia (spoeling). Perfecte kleuring voor de vrouw die een perfecte kleur en glans wil, maar toch bij zichzelf wil blijven. Uitermate geschikt om uw haar op te frissen.
REDKEN Blonde Idol
Oil lightening system, extra verzorging tijdens het verhelderen. Perfecte cool/beige resultaten.
Fudge Hairproducts
Bij Kappers werken we alleen met diervriendelijke producten en dus ook met het Australische merk Fudge. Voor iedere styling bestaat er een passend product. Of het nou krullend of stijl moet zijn, Fudge heeft het. Dit merk is continue in beweging om producten te ontwikkelen die passen in het modebeeld van nu.
Dorpsstraat 37 | Poortugaal | T: 010 - 5013733